Geschiedenis

Kwaliteit sinds 1990

Bultena Verreikerverhuur BV bestaat sinds 1990, sinds die tijd verhuurd Bultena verreikers met machinisten. Er zijn in Noord Nederland vele gebouwen verrezen waaraan Bultena letterlijk en figuurlijk een steentje heeft bijgedragen. Bultena is ook al sinds 1990 in de petrochemie aan het werk, diverse NAM locaties zijn met inzet van onze verreikers (om)gebouwd door NAM/VSB/GLT. In juni 2007 is Bultena Verreikerverhuur BV gekocht door Erik Jansen van Boudewijn Bultena, naamgever van ons bedrijf. Eind 2009 zijn we verhuisd van Uithuizen naar de stad Groningen.

Siderius Heftrucks BV overname

Begin 2010 is Siderius Heftrucks BV uit Berlikum (frl) overgenomen. Siderius Heftrucks doet de verkoop, service en verhuur van heftrucks in Noord Nederland. De vestigingen worden door beide bedrijven gebruikt. In mei 2015 heeft Siderius heftrucks de verkoop, service en verhuur activiteiten van Bakker Winsum Heftrucks overgenomen. Bakker Heftrucks verhuurt zware (Kalmar 8-20ton) heftrucks in Noord NL deze worden veelvuldig in de Petrochemie ingezet.

Digitale werkbon, digitale factuur (XML & PDF)

Eind 2012 zijn we overgegaan naar een nieuw ERP systeem met werkorders en geïntegreerde planning en administratie. De digitale werkbon heeft zijn intrede gedaan, de machinist heeft een terminal i.p.v. een bonnenboekje. ook de facturen versturen wij voortaan digitaal in PDF of XML formaat. Grote investering, maar op termijn verdient zich dit terug. Vanaf april 2016 is de terminal ingeruild voor een app op de tablet. Bultena heeft 50tablets waarmee de machinisten de registraties van de werkuren en bonuren doen. Snel, handig en simpel.

Vlasman verhuur overname

In februari 2013 heeft Bultena de verhuur activiteiten van Vlasman Beton en Sloop BV overgenomen (persbericht). Vanuit onze vestiging in Alphen ad Rijn bedienen we nu ook onze klanten in Zuid/West Nederland. Ook Vlasman is veelvuldig in de petrochemie (Botlek, Maasvlakte) aan het werk. De naam Vlasman verhuur hebben we als handelsnaam onder Bultena Verreikerverhuur BV geregistreerd. Vanaf januari 2016 worden de activiteiten onder de naam Bultena Verreikerverhuur uitgevoerd.

Sonnema Verreiker Verhuur Wirdum overname

Op 28 juli 2016 tekenden Willem Sonnema en Erik Jansen de koopovereenkomst nav de overname van Sonnema Verreiker Verhuur door Bultena Verreikerverhuur. De machines, het personeel en de klanten worden vanaf augustus 2016 bedient door Bultena Verreikerverhuur BV vanuit de beide noordelijke vestigingen (Groningen & Berlikum). Door de overname is Bultena Verreikerverhuur in het bezit gekomen van Sennebogen verreikers die 8ton kunnen tillen. Tevens had Sonnema veel specialisatie in het glaszetten met speciale glaszuigers, dit vult het dienstenpakket van Bultena mooi aan.

Wie is Bultena?

Groningen
Alphen ad Rijn
Berlikum

PLANNING NL
050 - 549 72 72
0172 - 24 55 32
0518 - 46 14 14
085 - 489 21 81

 

 

 

Volg ons op Twitter Volg ons op linkedin

label iso vca p

Hoofdkantoor:

Bultena Verreikerverhuur BV info@bultena.nl  
Flensburgweg 10a planning@bultena.nl ISO9001 & VCA-P gecertificeerd
9723 TN GRONINGEN administratie@bultena.nl  

Kwaliteit op hoog niveau

Svanenverreiker in actiehoogwerkerfotospaceframe rottinghuis groningen bultena verreiker verhuurtoren warchildbultena buisimgjcb bultenaspie eemshaven bultena verreiker verhuurimg